HCB Karviná
Zápasy
ne 16.11.2014 |

Zápas Frýdek Místek - Plzeň

Zápasové menu
Dramatické a vyrovnané utkání sledovali diváci ve Frýdku – Místku. Domácí se na začátku dostali rychle do tříbrankového vedení (5:2), hostující házenkáři Talentu Plzeň ale rychle vyrovnali (7:7) a vyrovnané skóre svítilo na ukazateli po sedmičce Petrovského i o přestávce (11:11). Přetahovaná pokračovala i ve druhé půli, oba celky se prostřídaly v minimálním vedení. Poslední pětiminutovku ale ovládli domácí, šňůrou pěti branek zaskočili Západočechy, odskočili na 25:20 a Plzeň už nedokázala adekvátně zareagovat. Frýdek tak vybojoval vítězství nad mistrovskou Plzní poměrem 26:21.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Aleš Chrastina, trenér týmu SKP Frýdek-Místek: „Dnešní utkání jsme vybojovali. Splnili jsme všechny věci, které jsme si k tomu utkání řekli, takže chlapi podali stoprocentní výkon po všech stránkách. Věděli jsme, že nás čeká tým se skvělým útokem a s nejlepší obranou v soutěži. Pokryli jsme jejich střelce a v souboji obran jsme byli úspěšnější. V útoku jsme také jeden vedle druhého podali dobrý výkon, takže máme zasloužené dva body."

Martin Šetlík, trenér týmu Talent M.A.T. Plzeň: „Měli jsme oslabený kádr, což se projevilo. Druhý poločas jsme bohužel nezvládli. Nezvládli jsme situace jeden na jednoho jak v obraně, tak v útoku. Myslím si, že domácí zaslouženě vyhráli."